Breaking news
  1. Ekipi Kombëtar i vajzave në “Billie Jean King Cup” Vilnius, Lituani
  2. LEADING BALKAN COACHES ATTEND COURSE IN ALBANIA
  3. Video, Tenis / ITF-ja, kurs 10-ditor për trajnerët e Ballkanit në Tiranë
  4. FSHT dhe ITF
  5. Kursi i Trajnereve nga FSHT dhe ITF

Ekipi Kombëtar i vajzave në “Billie Jean King Cup” Vilnius, Lituani

5 July, 2021
Ekipi Kombëtar i vajzave në “Billie Jean King Cup” Vilnius, Lituani

Ekipi kombëtar i vajzave e ka mbyllur me fitore pjesëmarrjen e parë në kampionatin botëror të tenisit “Billie Jean King Cup” që u zhvillua në datat 15-19 Qershor në Vilnius të Lituanisë. Ekipi ynë i përbërë nga Gresi BAJRI (C), Kristal DULE, Juna DANI, Brunilda MRRUKU dhe Rea QINAMI arriti të fitojë ndaj ekipit të…

4 November, 2018
LEADING BALKAN COACHES ATTEND COURSE IN ALBANIA

LEADING BALKAN COACHES ATTEND COURSE IN ALBANIA The Albanian Tennis Federation is currently hosting an ITF CAP (Coaching Advanced Players) Course in Tirana. Managed by Vitor Cabral, ITF Development Officer for Europe and Goran Shevchenko from the Former Yugoslav Republic of Macedonia, the regional course is being attended by leading coaches from Albania, Bosnia &…

3 November, 2018
Video, Tenis / ITF-ja, kurs 10-ditor për trajnerët e Ballkanit në Tiranë

Great opportunity for Albanian Coaches. Thanks to Vitor Cabral and International Tennis Federation for giving Albania’s this amazing chance to host ITF Coaching Level 2 for Advanced Players with coaches from all around balkan region.   A big thank to the tutors Goran Shevchenko and also Vitor Cabral for their contribution in this mission.  …

30 October, 2018
FSHT dhe ITF

Per here te pare, realizohet ne Shqiperi, ne ambjentet e National Sport-Park Resort kursi nderkomebtar i nivelit te lojtareve te avancuar me pjesemarrje te trajnerve me te mire nga Shqiperia dhe disa vendeve te Ballkanit fale bashkepunimit te Federates Shqiptare te tenisit dhe ITF Burimi/Source https://www.facebook.com/ 642285789159043/posts/1903406473046962/ https://www.facebook.com/nationalsportpark.al/

23 October, 2018
Kursi i Trajnereve nga FSHT dhe ITF

  Ka filluar në Tiranë në ambjentet e National Sport Park, “Kursi i trajinerëve për lojtarë garues të nivelit të mesëm dhe të lartë” me pjesëmarrjen e 14 trajnerëve nga Shqipëria, Kosova, Bosnje-Hercegovina, Mali i Zi dhe Maqedonia. Kushtet për zhvillimin në kushtet optimale të Kursit janë siguruar nga ITF dhe Federata Shqiptare e Tenisit….

18 June, 2017
Historia e tenisit

Disa njerëz besojnë se egjiptianët, grekët dhe romakët e lashtë kanë luajtur versione të ndryshme të tenisit. Nuk është zbuluar përshkrimi i ndonjë loje të ngjashme me tenisin, por disa fjalë të pakta arabe që datojnë që nga kohët e Egjiptit të lashtë përmenden si dëshmi të pohimeve të tilla. Sipas kësaj teorie, emri “tenis”…