Mesime

FSHT dhe ITF

Per here te pare, realizohet ne Shqiperi, ne ambjentet e National Sport-Park Resort kursi nderkomebtar i nivelit te lojtareve te avancuar me pjesemarrje te trajnerve me te mire nga Shqiperia dhe disa vendeve te Ballkanit fale bashkepunimit te Federates Shqiptare te tenisit dhe ITF

Burimi/Source https://www.facebook.com/
642285789159043/posts/1903406473046962/

https://www.facebook.com/nationalsportpark.al/

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*