lajme

Kalendari i muajit Prill

No automatic alt text available.

Kalendari i aktiviteteve të Federatës Shqiptare të Tenisit për muajin Prill është mjaft i ngjesur për të gjitha grupmoshat dhe ka një shpërndarje të madhe gjeografike.
Ai fillon me aktivitetin Red/Orange/Green të nisur në Shkodër, vazhdon me aktivitetin më të rëndësishëm për sa i përket paraqitjeve në arenën ndërkombëtare, Davis Cup, vazhdon me aktivitetet e Veteranëve dhe ato të Tennis Europe si në Tiranë dhe Ulqin.
Urojmë për një pjesëmarrje sa më të gjerë të Klubeve dhe Shoqatave dhe suksese të gjithë sportistëve dhe trajnerëve në këto aktivitete.
Njëkohësisht do të zhvillohen dhe kurset e para të licensimit për trajnerët e nvelit të parë Step&Goo.