Përballja e më të mirëve në kategorinë Adult u zhvillua në Tiranë, në Qendrën Kombëtare të Tenisit, National Sport Park, këtë fundjavë datë 06-07 Nëntor 2021.

Turneu MASTERS FINALS 2021 përfundoi me Arbër Sulstarova fitues dhe finalist Martin Hysenbegasi, të ndjekur nga Regi Halili, Aiger Sulo dhe Bati Varfi.

Përballje dinamike mes tenistëve shqiptarë që dhuruan emocione të forta.