Shpallen fituesit e “Shkodra Indoor Senior 2021”.
Adrian BLETA shpallet fitues i kategorisë +45, duke mundur në finale Andi BILALI me rezultatin 2-6,6-2 10/5, ndjekur nga Sokol HOXHA dhe Shpetim HOXHA.
Senad TAFA rezulton fitues i kategorisë +35, pas fitores në finale ndaj Miron RADOVICKA me rezultatin 6-1,6-3, të ndjekur nga Genci ÇAKÇIRI dhe Adnan SUKA.

Rezultatet më të detajuara mund t’i gjeni në linkun: https://courthive.com/live/FSHT