lajme

Nga Data 12-14 Tetor nis Turneu “Korça Open”

Bashkojuni Eventit

https://www.facebook.com/events/144155923204962/?ti=cl

Në datat 12 – 14 tetor në qytetin e Korçës do të organizohet turneu “Korça Open“ për moshat U12, U14 dhe U-16 për djem dhe vajza. Turneu do të zhvillohet në fushat e Parkut Olimpik në qytetin e Korçës. Pjesëmarrja në turne do të jetë 15 euro.
Organizator i Turneut është Shoqata e Tenisit Korça.
Per çdo problematikë personi që duhet kontaktuar është Z. Ervin Rota, tel, 069 218 2552