lajme

Përfundon Turneu i Tenisit Korça Open

Në datat 12-14 Tetor 2018, në qytetin e Korcës u zhvillua turneu “Korça Open” për Juniorë U12, U14 dhe U16 djem dhe vajza.
Per kategorine U12 djem vendin e parë e meritoi Dhimitri Mindili nga “Tenis Korca” që mundi në finale grekun Christos Boussios 6:1, 6:0.
Në kategorinë e vajzave, vendi i parë për U12 u meritua nga Gresi Bajri, Shkodër ndërsa vendi i dytë nga Stela Gabeta pas finales që përfundoi me rezultatin 6:1,6:0.
Në U14 për djem Skerdi Hasa i Tenis Teuta fitoi ndaj Noel Çaprazi të Tenis Teuta 6:2,6:1. Ndërkehë që U14 vajza Gresi Bajri Shkoder meritoi vendin e pare pasi mposhti në finale Merjem Miftari nga Duresi me rezultatin 6:0, 6:1.
Në finalen e U16 për djem Skerdi Hasa Teuta mposhti Noel Çaprazi Teuta 6:2, 6:1
Në U16 vajza Gresi Bajri Shkodra mposhti greken Lydia Sallis me rezultatin 6:0, 6:0.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*