lajme

Turneu Memorial në Peje

Në datat 22-28 Tetor 2018 në qytetin e Pejës do të mbahet Turneu Memorial “Enes Nallbani”. Turneu do të zhvillohet në fushat e tenisit Karagaq (clay court).
Federata e Tenisit të Kosovës njofton që për fituesit do të ketë edhe shperblimet të cilat jane: vendi i pare 1,000€, vendi i dyte 500€, vendet 3 dhe 4 nga 250€…
Lojtaret nga jashtë Kosova e kanë të siguruar edhe fjetjen.

Njoftimi bëhet deri më datë 18 Tetor në e-mail;
Shkëlzen Domi [email protected] dhe
Kreshnik Arifi – [email protected]